caeufrples

 

 

Lunes, 29 Noviembre 2021 21:06

Clínics de formació a càrrec de Pol Velázquez i Eloy Acedo a Sabadell

Written by
Rate this item
(0 votes)

Els entrenadors ajudants de les Seleccions Catalanes Mini seran els ponents d'aquests dos clínics en el marc del Torneig Topbàsquet Ciutat de Sabadell.

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, conjuntament amb el CE Escola Pia Sabadell i en el marc del Torneig Topbàsquet Ciutat de Sabadell, el proper dissabte 4 de desembre, dos clínics de formació a càrrec de Pol Velázquez i Eloy Acedo, entrenadors ajudants de les Seleccions Catalanes Mini. Les dues formacions es realitzaran al Pavelló Nord Sabadell (Ronda de Collsalarca, 4).

Velázquez parlarà sobre la 'Construcció col·lectiva de la defensa individual en formació' (10h), mentre Acedo se centrarà en la 'Transició ofensiva en categories de formació' (12h). L'entrada als clínics és gratuïta, però els assistents que vulguin certificat d'assistència per validar hores del programa de pràctiques dels cursos de formació hauran d'abonar 10 euros per a cada clínic. Les inscripcions s'han de realitzar a través de l'aplicatiu de l'FCBQ.

El Topbàsquet Ciutat de Sabadell, un torneig per a nois i noies de categories mini i infantil que enguany arriba a la dotzena edició, es realitzarà els dies 4, 5 i 6 de desembre.

Read 192 times Last modified on Lunes, 29 Noviembre 2021 21:18

Amb el suport de:

                                      logo curt                                                                    FCBQlogo

 

Amb la col·laboració de:

   

      escolapiasbd.png          spalding           image.png            images.png        

 

   PHOTO-2021-11-15-08-14-46.jpg  
                         
    image.jpeg   18-LG-SC-izaro-221x160px.jpg                  customify.png      Unknown-1.png