caeufrples

 

 

Miércoles, 29 Noviembre 2017 02:12

Ja esta aquí una nova edició de Topbasquet Ciutat de Sabadell

Written by
Rate this item
(0 votes)

Al voltant de 700 participants, entre jugadors i entrenadors, prendran part en el novè Topbàsquet Ciutat de Sabadell, que es disputarà els dies 7, 8 i 9 de desembre, per a categories Mini i Infantil, organitzat pel Club Esportiu Escola Pia.

Compta amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell, l’Obra Social “la Caixa” i la Federació Catalana de Bàsquet.

Com és habitual, el torneig reuneix equips de gran nivell de tot Catalunya i de la resta de l'estat, amb clubs que vénen de Madrid, País Basc, Andalusia, Balears o València. Tant la qualitat dels equips com el format del torneig, fan de Topbàsquet un torneig molt atractiu amb una exigència competitiva molt alta, però a la vegada és un espai per a gaudir del joc, de l'ambient i fer amistat amb participants provinents de tot arreu.

El format de competició serà l’habitual dels darrers anys, amb 16 equips en categoria masculina i 10/8 en la femenina. No varien els terrenys de joc, amb els pavellons municipals del Nord, Sud, Balsach i Escola Pia. Les finals es jugaran el dissabte 9 de desembre a partir de les 11:30 en categoria Mini i les 12:45 en Infantil, al Pavelló del Nord.

Bàsquet inclusiu

El Club Esportiu Escola Pia renova la seva col·laboració amb el club Global Bàsket Vallès i amb l’objectiu de promoure el concepte d’inclusivitat en l’esport, jugadors de Basquetpia i Globalbasket oferiran una exhibició amb un partidet 4x4 el dia 9, abans de la cerimònia de lliurament de premis. El que es pretén és mostrar diferents realitats dels bàsquet, convencional i en cadira de rodes, que poden ser perfectament compatibles i integradores i fer del bàsquet una experiència global.

Topbàsquet és fruit del treball dels membres del Club Esportiu Escola Pia de Sabadell, tant entrenadors, directius, jugadors, familiars, com voluntaris i amants del bàsquet. Però no seria possible, sense el suport dels patrocinadors i col·laboradors. Topbàsquet té també un vessant solidari i des dels seus inicis és una activitat col·laboradora amb la Marató de TV3 i promou la recollida d’aliments per al Rebost Solidari.

Read 1734 times Last modified on Miércoles, 29 Noviembre 2017 02:18

Amb el suport de:

                                      logo curt                                                                    FCBQlogo

 

Amb la col·laboració de:

   

      escolapiasbd.png          spalding           image.png            images.png        

 

   PHOTO-2021-11-15-08-14-46.jpg  
                         
    image.jpeg   18-LG-SC-izaro-221x160px.jpg                  customify.png      Unknown-1.png